26 Αυγούστου 2008

3M αντί για τα quests του 2nd class

Με την έλευση του Gracia 1, είναι πλέον εφικτό να γλυτώσει κανείς τα τρία ατέλειωτα quests για το 2nd class change.  

Οι παίκτες έχουν πλέον την επιλογή, εάν το επιθυμούν, να κάνουν ένα mini-quest και να δώσουμε 3Μ adena για να αλλάξουν class μέσα σε 5 λεπτά.

Προσοχή: Τα kamaels δεν μπορούν να κάνουν το quest αυτό. Και γιατί να το κάνουν, αφού το δικό τους 2nd class change είναι μισή ώρα το πολύ (γκρ!)


1. Μιλήστε στον Blueprint Seller Daeger στο Blacksmith του Giran.

2. Βγείτε από από την έξοδο δίπλα στο Blacksmith του Giran, και ακολουθήστε το βελάκι πάνω από το κεφάλι σας για να βρείτε ένα μισο-πεθαμένο dark elf με το όνομα Mark. Μιλήστε του και θα εμφανιστεί ένα mobακι (λέγεται Pursuer) για να σκοτώσετε.

Προσοχή: Αν την ίδια ώρα του μιλάει και κάποιος άλλος παίκτης καλύτερα να περιμένετε την σειρά σας, γιατί ο Μαρκ μπερδεύτεται - είπαμε είναι σε κακά χάλια.

Ξαναμιλήστε στον Mark. Σας στέλνει πίσω στο Blacksmith.

3. Μιλήστε ξανά στον Blueprint Seller Daeger στο Blacksmith του Giran, o οποίος σας στέλνει στο Grocery. Ευτυχώς είναι πολύ κοντά!

4. Μιλήστε στην Trader Helvetia στο Grocery Store του Giran. Από την Helvetia παίρνετε το quest "Good Work's Reward". Μιλήστε δεύτερη φορά στην Helvetia, η οποία σας ζητά 3M adena.

Αν επιλέξετε "ask for a credit", σε ελεύθερη μετάφραση "ζητάω πίστωση" , το quest σταματάει εκεί. Εσείς επιλέξτε "Hand over the money" ώστε να πληρώσετε τα χρήματα. Αυτή σας στέλνει πίσω στον Mark.

5. Μιλήστε στον Mark, το μισοπεθαμένο dark elf, έξω από το Giran. Ο Mark σας στέλνει στον Blueprint Seller Daeger.

6. Μιλήστε στον Blueprint Seller Daeger στο Blacksmith του Giran - σας λέει να περιμένετε. Του μιλάτε δεύτερη φορά και σας στέλνει στον Black Marketeer of Mammon. Τουλάχιστον είναι κι αυτός πολύ κοντά.

7. Μιλήστε στον Black Marketeer of Mammon, κοντά στην νότια έξοδο του Giran. Σας ρωτά τι class θέλετε να γίνετε. Όταν διαλέξετε, σας δίνει τα 3 marks που θα παίρνατε αν είχατε κάνει τα 3 quests.

Αν είχατε ήδη κάνει ένα ή δύο (ή τρία) από τα quest σας, ο κύριος αυτός σας επιστρέφει το αντίστοιχο ποσό πίσω.

Μετά, αν είστε lvl 40, μιλήστε με έναν Grand Master του class που θέλετε.

Συγχαρητήρια, ξεμπλέξατε!

ΥΓ. Μην προωθήσετε αυτόν τον οδηγό σε healers / buffers που είχαν περάσει παλιά άπειρες ώρες κάνοντας τα 3 παλιο-quests.

Βασίστηκε στον οδηγό της ellibelly και του ign vault.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.