21 Αυγούστου 2008

Τι σημαίνει sub και subclass?

Μετάφραση της σελίδας http://www.lineage2.com/Knowledge/subclasses.html

Εισαγωγή:

Στο level 75, οι χαρακτήρες μπορούν να κάνουν το quest Mimir's Elixir και μετά να ψάξουν για κάποιον master για να ξεκινήσουν ένα επιπρόσθετο class.

Οι μόνες classes που δεν γίνεται να αναμιχθούν είναι τα αντίθεται elf, οι overlords και οι warsmiths, ή παρόμοιες μεταξύ τους classes. Στην σελίδα Available Classes παρατίθονται αναλυτικά οι πληροφορίες για το ποιοι συνδυασμοί classes είναι διαθέσιμοι.

Για να ξεκινήσει το ταξίδι για subclass, μιλήστε στον Magister Ladd του Ivory Tower.

Όταν το subclass σας φτάσει στο level 75, έχετε την δυνατότητα να γίνετε Noblesse.

Αναλυτικά:

Όταν τελειώσετε το quest Mimir's elixir, μπορείτε να πάτε σε οποιονδήποτε grand master του class το οποίο θέλετε να ακολουθήσετε και να διαλέξετε subclass ("sub"). Όταν επιλέγετε sub, το επίπεδο και τα skill σας ξεκινάνε από το level 40. Προσέξτε γιατί ίσως να μην μπορείτε να κουνηθείτε από το βάρος, μόλις αλλάξετε από το main class σας ("main") στο sub, εξαιτίας του υπερβολικού βάρους.




Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αλλάξετε main με sub και πίσω, χρησιμοποιώντας τους NPC.

Όταν το πρώτο σας sub φτάσει lvl 75, μπορείτε να πάρετε άλλα 2 subclass. Δεν υπάεχει όριο στο πόσες φορές θα αλλάξετε, ή στην χρονική διάρκεια που θα κρατήσετε το κάθε class.

Όταν αλλάζετε class, φεύγουν όλα τα buffs και τα tattoos. Παραμένουν τα νούμερα PvP και PK, πληροφορίες για clan, sieges, recs, το πάρτυ, οι friends και τα quests. Το warehouse και τα πράγματα που έχετε πάνω σας, επίσης μένουν ίδια.

Όταν σβήνετε ένα υφιστάμενο subclass, θα επιλέξετε το νέο subclass για να αντικαταστήσετε το παλιό. Το νέο θα ξεκινήσει στο lvl 40. Εάν είστε Noblesse, θα παραμείνετε Noblesse και μετά την αλλάγη sub.


Περιορισμοί

Εάν ο main χαρακτήρας σας είναι Elf δεν μπορείτε να επιλέξετε sub Dark Elf, και αντίστροφα αν ο main χαρακτήρας σας είναι Dark Elf δεν μπορείτε να επιλέξετε sub Elf. Επίσης δεν μπορείτε να επιλέξετε Overlord και Warsmith για sub. Δεν μπορείτε να επιλέξετε μία παρόμοια class για sub. Σε αυτή την σελίδα, παρουσιάζονται οι διαθέσιμες επιλογές. this list


Noblesse και Heroes

Το subclass είναι συνδεδεμένο με τα συστήματα Noblesse και Hero. Μπορείτε να γίνεται Noblesse μόνο όταν ένα (ή παραπάνω) από τα sub σας φτάσει στο level 75.

Δεν υπάρχουν σχόλια: