23 Αυγούστου 2008

Ανεβαίνοντας γρήγορα στο lvl 18 (dwarf)

Μετάφραση από το wiki του ign vault.
Ο οδηγός αυτός περιγράφει πως μπορείτε να μεγαλώσετε πολύ γρήγορα (λιγότερο από ώρα!) ένα dwarfακι από το lvl 1 στο lvl 18. Αντίστοιχα μεγαλώνουν και οι νέοι χαρακτήρες των άλλων races.

Όταν δημιουργείτε νέο χαρακτήρα, βρίσκεστε δίπλα σε έναν Newbie Helper NPC. Μιλήστε της και θα σας ζητήσει να σκοτώσετε imps μέχρι να ρίξουν ένα blue gemstone. Θα βρείτε imps δίπλα και κάτω από την ξύλινη πλατφόρμα. Όταν πάρετε το blue gemstone μιλήστε στην Newbie Helper ξανά, και μετά μιλήστε στον NPC που στέκεται ακριβώς δίπλα της. Και οι δύο θα σας δώσουν souldshots.

Όταν η NPC σας ρωτήσει σε ποια πόλη θέλετε να πάτε, διαλέξτε το Dwarven Village (εναλλακτικά περπατήστε μισό λεπτό – δίπλα είναι). Μετά εντοπίστε τον (επόμενο) Newbie Guide που είναι μέσα στον χωριό. Μιλήστε του και θα σας δώσει μερικά Adventurer's Scrolls of Escape και κάποια ακόμα soulshots. Μιλήστε του ξανά, και θα σας συμβουλέψει να δείτε τον Miner Bolter στα Strip Mine.


Ακολουθήστε τον δρόμο που ξεκινάει από την νότια έξοδο του χωριού, και ο Miner Bolter είναι στην δεξιά πλευρά, λίγο παρακάτω. Θα σας ζητήσει να μαζέψετε κάποια πραγματάκια γι' αυτόν από τους NPC στην πόλη.

1. Στο Grocery, Trader Garita, για Mining Boots
2. Στο Warehouse, Warehouse Chief Reed, για Redstone Beer
3. Στο Weapons and Armor shop, Trader Shari, για Boomboom Poweder
4. Στο Blacksmith, Blacksmit Brunon, για Miner's Pick

Όταν μιλήστε με τους 4 NPC παραπάνω και μαζέψετε τα 4 αντικείμενα, επιστρέψτε στον Miner Bolter. Θα σας ανταμείψει με xp, sp, adena και ένα Necklace of Knowedge. Τώρα επιστρέψτε στον Newbie Guide. Θα σας ανταμείψει με περισσότερο xp, sp και adena. Πολύ χρήσιμοι αυτοί οι Newbie Helpers!

Εάν είστε lvl 6, ο Newbie Guide σας δίνει την επιλογή να πάρετε Adventurer's Weapon Coupons για να πάρετε μερικά δωρεάν no-grade weapons. Μπορείτε να τα ανταλλάξετε στον ίδιο τον Newbie Guide.
Τα κοριτσάκια είναι πολύ πιο όμορφα και γλυκά!!

Μετά σας λέει να μιλήστε με τον Gray Pillar Member Filaur στο Elder's Council house, το οποίο είναι δίπλα στον Newbie Guide.

Μιλήστε στον Filaur για να πάρετε το quest "The Hidden Veins". Θα σας πει να κυνηγήσετε Utukyu Orcs στο Frozen Valley για να πάρετε Chrysolite Ore.

Εάν δεν έχετε πανοπλία: χρησιμοποιήστε το scroll για το Kamael Village και πάρτε από τον Zerstorer Marcela (ένας guard) το quest Supply Check. Ο φρουρός αυτός είναι στην νότια έξοδο του χωριού. Το quest είναι πολύ εύκολο, χρειάζεται απλά να μιλήσετε σε κάποιους NPC εκεί δίπλα. Όταν τελειώσετε, o Guard θα σας δώσει ένα Wooden Armor Set. Μετά μιλάτε στον Gatekeeper και επιστρέφετε στο Dwarven Village για να συνεχίσετε.

Τα Utuku Orcs είναι έξω από το ανατολική πλευρά της πόλης. Σκοτώνετε μέχρι να πέσει ένα Chrysolite Ore και γυρίστε στον Filaur. Σας δίνει 6000 shoulshots για αρχαρίους.

Εάν είστε lvl 10, γυρίστε στον Newbie Guide. Εάν όχι, συνεχίστε να σκοτώνετε.

Τώρα είναι ώρα να μιλήσετε σε (ακόμα περισσότερους) NPC

1. Collector Gouph, στο Bronze Key Guilde
2. Trader Reep, στο Weapons and Armor Shop
3. Carrier Torocco, πίσω από το warehouse (Αυτός είναι καλά κρυμμένος. Θα πρέπει να πάτε πίσω από τον φράχτη του warehouse, και να προχωρήσετε πλάι στον δυτικό τοίχο. Θα περάσετε από ένα πολύ μικρό άνοιγμα μεταξύ του τοίχου και του λόφου.)
4. Miner Maron, στο Strip Mine, στον δρόμο που ξεκινάει από τη νότια έξοδο της πόλης
5. Blacksmit Brunon, στο Blacksmith Shop

Ο Brunon σας λέει να κυνηγήσετε Goblin Brigand Lieutenants. Τα goblins αυτά είναι στο Western Mining Zone. Χρησιμοποιήστε τον Gatekeeper για να πάτε γρήγορα εκεί και μετά πάρτε τον δρόμο δυτικά. Τα Goblins είναι κοντά σε κάτι Blade Bats και Magical Weavers. Για το quest χρειάζονται 10 Aquamarine και 10 Chrysoberyl από τα Goblins. Όταν τα μαζέψετε, γυρίζετε στον Blacksmit Brunon.

Μετά μιλάτε σε μερικούς ακόμα NPC (για σιγουριά ότι τους έχετε εμπεδώσει!)
1. Collector Gouph (Bronze key Guild)
2. Blacksmith Brunon (Blacksmith Shop)
3. Warehouse Freightman Murdoc (Warehouse)
4. Warehouse Keeper Airy (Warehouse)


Η Warehouse Keeper Airy ζητά να της βρείτε μία νυχτερίδα.. Το οποίο σημαίνει πως πρέπει να πάτε να σκοτώσετε μία Blade Bat. Τα Blade Bats είναι στο ίδιο σημείο με τους Goblin Brigand Lieutenants.

Όπως και πριν, χρησιμοποιήστε τον Gatekeeper για να πάτε γρήγορα στο Western Mining Zone και ακολουθήστε τον δρόμο δυτικά. Σκοτώστε το πρώτο Blade Bat που θα δείτε.

Τώρα πηγαίνετε στον Collector Gouph στο Bronze Key Guilde. Σας ανταμείβει με xp, sp, lesser healing pots, echo crystals, περισσότερα soulshots για αρχαρίους, και ένα Silversmith Hammer. Τώρα επιστρέψτε στον Newbie Guide. Σας δίνει ακόμα περισσότερο xp, sp, adena. Μετά σας στέλνει να δείτε την Trader Mions στο Grocery Store.

Αυτή σας ζητάει να σκοτώσετε Spiders στο Western Mining Zone. Χρησιμοποιείτε στον Gatekeeper για να κάνετε teleport εκεί, αλλά αυτή τη φορά προχωρήστε ανατολικά. Σκοτώστε την πρώτη Hunter or Plunder Tarantula και πάρτε 1 Spider Silk.

Πηγαίνετε το Spider Silk πίσω στην Trader Mion, και μετά επιστρέψτε στον Newbie Guide. Σας ανταμείβει με xp, sp και adena, και σας λέει να ξεκινήσετε το first class change quest για Artisan ή Scavenger.

Συγχαρητήρια, είστε lvl 18!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

its good to know about it? where did you get that information?

a cleric είπε...

Hey there, the info is from ign vault - there is a link to the specific guide at the first line of the post.

Please vote at the poll, we need your opinion!