25 Απριλίου 2009

Gracia - Επικράτειες (μέρος 1ο)

Μετάφραση από το forum. Σταδιακά θα μεταφράσουμε κι άλλα τμήματα των patch notes.

Μάχη για την Επικράτεια

Ένα νέο είδος μάχης, η μάχη για την Επικράτεια (δηλαδή για ένα συγκεκριμένο εδαφικό διαμέρισμα) έχει προστεθεί.

• Ενώ οι μάχες για τα Κάστρα δίνονται από τα clans, αυτές οι καινούριες μάχες είναι περισσότερο προσανατολισμένες στο PvP, χωρίς αναγκαστικά να περιορίζουν την συμμετοχή στα μέλη ενός συγκεκριμένου clan.

• Οποιοσδήποτε παίκτης μπορεί να επηρεάσει την διοίκηση της Επικράτειας, συμμετέχοντας ως μισθοφόρος (mercenary) στον πόλεμο μεταξύ Επικρατειών.


• Μία περιφέρεια περιλαμβάνει μία πόλη και τα γύρω εδάφη, αυξάνοντας έτσι το οικονομικό κέρδος για τον κάτοχό της.


• Ο χάρτης διαιρείται σε 9 Επικράτειες : Gludio, Dion, Giran, Oren, Aden, Innadril, Goddard, Rune, and Schuttgart (αυτό μοιάζει λίγο με το σχέδιο Καποδίστρια που χωρίζει την Ελλάδα σε 13 Περιφέρειες!)


Διεκδίκηση Επικράτειας

• Στο τέλος ενός siege, το clan που πήρε το κάστρο αυτόματα διεκδικεί και την συγκεκριμένη Επικράτεια.

Οι παρακάτω αλλαγές λαμβάνουν χώρα όταν κάποιος διεκδικεί μία Επικράτεια:

  1. Εμφανίζεται ένας NPC, ο Territory Manager, μέσα στην πόλη - κάπου κοντά στον Manor Manager. Αυτός πουλάει territory quest rewards και ειδικά αντικείμενα διαθέσιμα στην συγκεκριμένη επικράτεια, τα οποία αγοράζουμε με Territory Badges.
  2. Επίσης εμφανίζεται ένας άλλος NPC, ο Mercenary Captain ("Αρχηγός των Μισθοφόρων"), μέσα στην πόλη - πάλι κάπου κοντά στον Manor Manager.
• Οποιοσδήποτε μπορεί να συμμετάσχει στην μάχη διεκδίκησης της Επικράτειας ως μισθοφόρος, αφού μιλήσει στον Mercenary Captain. Επίσης μπορεί να αγοράσει διάφορα ειδικά αντικείμενα για τις συγκεκριμένες μάχες και να πάρει quests για να πάρει ψηλότερο βαθμό μισθοφόρου.

2 σχόλια:

Hierophant είπε...

Μπράβο παιδιά, πολύ καλή δουλειά.

Sofia είπε...

Να 'σαι καλά, φίλε! Είναι χαρά μας να ξέρουμε ότι κάποιος το διαβάζει :)